Maluri de Prut
Limba noatra & Maluri de Prut

Basarabia - Grigore Vieru - Ion si Doina Aldea Teodorovici

Mihai Ghimpu, a anulat regimul de vize cu Romania
     media: 5.00 din 11 voturi

Presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, a anulat regimul de vize cu Romania printr-un decret prezidentia, care intra in vigoare incepand de vineri, transmite corespondentul NewsIn.
"Vineri decretul va fi publicat in Monitorul Oficial si cetatenii romani vor putea intra, in aceeasi zi, in Republica Moldova fara vize. Urmeaza ca granicerii sa se conformeze decretului presedintelui statului", a spus Mihai Ghimpu.
Ghimpu a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta in calitate de presedinte in exercitiu al Republicii Moldova, ca a anulat astazi prin decret decizia Guvernului din 8 aprilie de introducere a regimului de vize cu Romania.
Potrivit Realitatea.net, vamesii care nu vor respecta decretul presedintelui Republicii Moldova privind ridicarea vizelor pentru Romania vor fi trasi la raspundere, avertizeaza seful statului.
"Decretul presedintelui este obligatoriu pentru toate organele puterii din stat. Daca vamesii nu-l vor respecta, vor fi trasi la raspundere. Un stat de drept nu poate trai in afara legii. Am trait opt ani asa, ajunge!", a spus presedintele interimar.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

   
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare